Jobfind Interviews: Randstad Hellas | Συνέντευξη με τον Κώστα Παπαδόπουλο

Εργασία

25/01/2024 12:01:00

Randstad Hellas | Ένας κορυφαίος προορισμός ταλέντων

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, Branch Manager της Randstad Hellas στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο Jobfind για τις τάσεις στο HR, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες του κλάδου, τη Gen Z, τα ταλέντα στην αγορά εργασίας, το υβριδικό μοντέλο εργασίας, τους τρόπους για να κρατήσουν οι εργοδότες τους υπαλλήλους τους ικανοποιημένους, τους κορυφαίους κλάδους για εύρεση εργασίας, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να διαχειριστούν οι υποψήφιοι την αναζήτηση εργασίας κ.ά.

Όραμα της Randstad είναι "να συνδεθούν οι ζωές των ταλέντων με τις εταιρείες και μέσω της εργασίας τους να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους".  Έχοντας γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σκοπός των ανθρώπων της Randstad είναι οι "εταιρείες να μπορούν να εξελιχθούν βρίσκοντας το κατάλληλο προσωπικό" αλλά και οι υποψήφιοι "να φτιάξουν μία καριέρα την οποία ονειρεύονται".

Νέα δεδομένα. Εξ αποστάσεως εργασία. Generation Z. Ο κλάδος του HR έχει να αντιμετωπίσει προκλήσεις τη στιγμή που φαίνεται ότι "οι υποψήφιοι κινούν την αγορά", είναι δηλαδή πλέον candidate-driven. Τι πρέπει να προσέξουν οι εργοδότες ώστε και να βρουν τα κατάλληλα ταλέντα αλλά και να τα κρατήσουν;

Στον αντίποδα, τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι; Ποιοι κλάδοι θεωρούνται top για να απορροφηθούν άμεσα; 

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη